Spørgsmål fra bruger:

Hej Redderklar, mit navn er Diana. Jeg har ansøgt som ambulanceredder 2 gange og er ikke kommet ind. Jeg vil forsætte med at søge fordi ambulanceredder er min drøm, men jeg har forgæves løbe-trænet op til optagelsesprøven hver gang, fordi jeg selvfølgelig har forberedt mig på at komme til optagelsesprøve.

Hvor lang tid går der fra optagelsesprøven til den fysiske prøve, og kan jeg træne på til den fysiske optagelsesprøve på 3 måneder, hvis jeg ikke løber til hverdag?

Kærlig hilsen Diana, Odense.

Svar fra Redderklar:

Det er naturligvis vigtigt at være forberedt inden optagelsesprøven, og det er klogt af dig at begynde din træning i god tid, da dette uden tvivl forbedrer dine chancer i at bestå den fysiske optagelsesprøve, skulle du blive inviteret til samtale. Det har ikke nogen negativ konsekvens at du løbetræner “forgæves”, men vi forstår din situation og hvor demotiverende det end måtte være, at føle man træner forgæves. Forsæt med at træne som du gør, og benyt næste gang vores modul om optagelsesforløbet, sådan at dine chancer for at blive optaget er endnu større.

Du kan godt nå at træne op til optagelsesprøven på 12 uger. Vi har her på siden lavet løbe- og styrketræningsplaner, som alle tager udgangspunkt i 3 måneder, og dette er uanset om du er nybegynder, moderat øvet eller øvet løber. Derudover finder du træningsprogrammer med fitnesscenter og uden fitnesscenter. Kunsten er naturligvis at kombinere dem begge, og det er én af grundene til at, vi anbefaler du holder en grundform.

Har du nogle spørgsmål eller kommentarer? Deltag her:

Har du spørgsmål eller kommentar til mig, så stil dem herunder

Kommentar