Spørgsmål fra bruger:

Jeg har sendt min ansøgning som ambulanceredder hos Falck. Hvornår kan jeg forvente at få et svar om jeg er blevet optaget som redderelev?

Hilsen Morten

Svar fra Redderklar:

Ambulance-entreprenørerne læser typisk ansøgerne som de kommer ind løbende, men der er desværre ingen der får svar før ansøgningsfristen er nået, og der vil typisk også gå over 2-3 uger efter ansøgningsfristen før du får svar. Så vær’ tålmodig – du er ikke blevet glemt i bunken, der kommer bare rigtig mange ansøgere, og de skal læses igennem alle sammen.

Har du intet hørt efter 4 uger (efter ansøgningsfristen), bør du sandsynligvis kontakte dem og høre om du er blevet glemt.

 

Har du nogle spørgsmål eller kommentarer? Deltag her:

Har du spørgsmål eller kommentar til mig, så stil dem herunder

Kommentar