Spørgsmål fra bruger:

Goddag,

Jeg har et spørgsmål omkring karakterer.
Jeg er HTX-student fra 2013, det i sig selv er jo meget fint, men sagen er den at jeg har et lavt gennemsnit og har dumpet matematik på B-niveau. Mit gennemsnit er 4,2 – jeg fik kun 00 i matematik.

Jeg synes at jeg er mere ”skoleklar” nu end jeg var dengang og er sikker på at jeg ville få en højere karakter hvis jeg tog HTX i dag.

Har jeg en chance for at komme ind på uddannelsen?

Mvh
Olive

Svar fra Redderklar:

Der er ikke noget karakterkrav for nogen af ambulance-entreprenørerne. Så ja, du har bestemt en chance. De er langt mere interesseret i din personlighed, dog ser de gerne at du er fagligt kompetent til at kunne blive paramediciner på sigt.

Dine karakterer kan være dit ”ømme” punkt, men du må derfor vise dem hvilke andre områder der gør dig til en god ambulanceredder. Læs vores modul om Optagelsesforløbet, der har masser af gode måder du kan sætte fokus på dine gode kvaliteter i stedet for dine mindre gode.

Husk, det er ikke noget krav at have en gymnasial baggrund for at blive redder. Ambulance-entreprenørerne vurderer ansøgerne individuelt, og kigger på langt flere parametre end dine karakterer.

Har du nogle spørgsmål eller kommentarer? Deltag her:

Har du spørgsmål eller kommentar til mig, så stil dem herunder

Kommentar