Spørgsmål fra bruger:

Hej Redderklar. Jeg har ansøgt som ambulanceredder hos Falck og er begyndt at forberede mig på de fysiske tests jeg skal til, hvis jeg bliver kaldt til samtale. Jeg har dog nogle spørgsmål til svømmetesten ved Falck. Må man røre kanten, og hvad sker der hvis man kommer til at røre bunden? Må jeg bruge dykkerbriller? Må jeg bruge andre hjælpemidler? Må jeg sætte fra i kanten, og hvad gør jeg når jeg skal vende?

Hilsen Kenneth

Svar fra Redderklar:

Vi forstår skam godt der er mange spørgsmål angående netop svømmeprøven, for det er sparsom information man får. Du kan læse alt om svømmeprøven under siden Fysisk optagelsesprøve ved Falck og Responce – men lad os tage spørgsmålene fra en ende for en god ordens skyld:

  • Du må ikke røre kanten
  • Du må ikke røre bunden
  • Rører du kanten eller bunden bliver du ikke diskvalificeret, men du får en ekstra omgang (+25-50 m)
  • Du må godt bruge dykkebriller
  • Du må ikke bruge andre hjælpemidler
  • Du må ikke sætte fra på kanten
  • Når du kommer hen til kanten i den anden side skal du markere, og derefter vende om uden at drage fordel af kanten

Vi krydser fingrer!

 

Har du nogle spørgsmål eller kommentarer? Deltag her:

Har du spørgsmål eller kommentar til mig, så stil dem herunder

Kommentar