Mød menneskerne bag

Redderklar er et projektet startet og drevet af ambulancereddere med passion for udvikling, kvalitet og innovation

Nicolai Varney

Grundlægger

På siden her finder alle guldkorn fra Nicolai. Nicolai er ambulancebehandler i Region Midtjylland. Startede sin uddannelse ved Falck i 2012, og husker derfor sin egen optagelsesprøve som var det i går. Nicolai kom ind i første forsøg som 21 årig, har i dag tæt kontakt til Falck, og er en stor flue på væggen ved hver optagelsesprøve i Region Midtjylland. Nicolai lever for at lære nye ting, og bruger det meste af sin fritid på diverse projekter (bl.a. https://ambulancevejen.dk/)

Søren Rømer

Grundlægger

Søren er ambulansearbeider i Helse Bergen på den norske vestkyst. Han kom ind i første forsøg som 24 årig hos både Falck og Københavns Brandvæsen i 2008. København trak mest fremfor pladsen i Næstved. Siden har Søren kørt i Frederiksberg Brandvæsen, på Thule Basen og i Hovedstadens Beredskab hvor Søren stadig er tilknyttet på en deltidskontrakt. Søren driver samtidigt en førstehjælpsorganisation (http://reddernes.dk/).

Kristian

Personlig træner

Kristian er Advanced Paramedic i Falck, og er personlig træner hos Redderklar. Kristian har mange års erfaring på ambulancen både på Fyn, Hovedstadsområdet og nu i Region Sjælland, og er i dag en af Danmarks første Advanced Paramedic (APM) i Falck i Region Sjælland. Han har kørt som paramediciner i en årrække inden muligheden som APM bød sig. 

Mads

Ambassadør og blogger

Da Mads var 20 år stod han overfor den udfordring de fleste unge står overfor; hvad skal jeg nu? Jeg har altid syntes at blå blink har været spændende, og fandt derfor hurtigt ud af at reddervejen var mest oplagt for mig. Jeg ville gerne ud og hjælpe på tidspunkter hvor mennesker har det aller sværest, så i løbet af mine sabbatår stod det klart for mig at jeg skulle målrette mine handlinger mod min drømmeuddannelse.  Mads blev optaget som Redderelev og blogger om uddannelsen og jobbet her på siden.

Lea

Ambassadør og blogger

Lea søgte først ind som sygeplejerske i Århus, men stødte en dag på to redderelever, som var i deres hospitalspraktik på samme afdeling. De fik hende øjne op for redderfaget, og kort tid efter søgte hun ind hos Falck og blev optaget. Lea blev optaget som redderelev som 24 årig. Hun blogger om alt det spændende ved uddannelsen på skole og i praktik, og alt derimellem.

Niclas

Bidrager

Niklas har stor erfaring med optagelsesprøverne, da han i alt har søgt 6. gange. Niclas er er ufattelig ærlig, og rammer sømmet lige hvor han skal, når han deler ud af sin erfaring om jobbet, uddannelsen og hvad der altid holder smilet på læberne, selv efter en lang og hård 12-timers vagt. Niclas kører ambulance i København, hvor han er uddannet ambulancebehandler.

Sofie

Bidrager

Sofie blev uddannet i 2015 ved Falck. Hun drømte i første omgang om at blive politibetjent. Hun har altid gerne ville have et arbejde hvor man kan hjælpe mennesker, og har altid følt, at netop politi og ambulanceredder var jobbet for hende. Grunden til at hun endte med at vælge jobbet som ambulance-redder var blandt andet, at ambulancen altid møder smil på sin vej, mens det ved politibetjente ikke altid er smil, og dertil elsker hun det akutte ved jobbet

Trine

Bidrager

Trine ville oprindeligt være politibetjent, men for at komme i betragtning til jobbet søgte hun ind som ambulanceredder. Her fandt hun hurtigt en hverdag hun kunne lide. Hun opdagede at uventede situationer, hvor man har muligheden for, med simple redskaber, at gøre en enorm forskel for andre mennesker, var noget hun kunne se sig selv i til hverdag.

Inden Trine søgte havde hun været værnepligtig, arbejdet frivilligt i røde kors og være håndbold-træner. Til hendes optagelsesprøve fik hun at vide, at hendes frivillige arbejde var en ting der i høj grad styrkede hendes ansøgning.

Peter

Bidrager

Han har altid ville hjælpe andre mennesker, og hans sympatiske væsen gør ham specielt egnet som ambulanceredder. Peter har taget uddannelsen som sosu-hjælper, arbejdet på plejehjem i flere år og været værnepligtig hos beredskabsstyrelsen. Alle disse erfaringer har styrket hans ansøgning, og han har fundet mange elementer fra hans tidligere erfaringer i ambulancefaget.

Jeanette

SoMe Ambassadør (instagram/snapchat)

Jeanette er voksen-elev hos Ambulance Syd, og viser dig hverdagen som ambulanceelev hos Ambulance Syd. Jeanette kører i XX, bor i XX og har XX børn.

Ambulance Syd er en ny virksomhed, og hun tager dig derfor inden for, i en hidtil ukendt virksomhed, hvor du ser hverdagen, udstyret, uddannelsen og meget mere. Jeanettes opslag lægges ud på redderklars snapchat (periodisk) og instagram.

Peter (Pull-up Peter)

Redderaspirant og ejer af Horsens Crossfit

Peter er ejer af Horsens Crossfit, og arbejder til dagligt som personlig træner. Han er god til at hjælpe sine kunder med specifikke ting de har svært ved. Vi har erfaret, at mange af vores kunder har svært ved at lave kropshævninger til Falcks optagelsesprøve, og har derfor iværksat nogle redskaber der skal sørge for, at du klare dine kropshævninger med et snuptag. På siden her finder du 33 videoer til gode øvelser, som alle bidrager til, at du bliver stærkere til netop kropshævninger. Peter søger selv som ambulanceredder.

Skriv til os

Men hvis du har en idé, har et ønske om at blive blogger eller har hel tredje henvendelse, så vil vi mægtig gerne høre fra dig.

Kontakt os