Få svar på alt

Generelt


Hvad er Redderklar?

Redderklar forbereder ansøgere til ambulanceredder uddannelsen på alle parametre. Vi forbereder aspiranter på optagelsesforløbet, mentale og skriftlige færdigheder, ambulancefag og fysisk træning og meget mere.

Vores fire moduler klæder dig hver især.

Optagelsesforløbet viser dig alt om optagelsesprøven, dagen, testen, og hvordan du forbereder dig bedst til dette, skriver en formidabel ansøgning, og i det hele taget bliver inviteret til samtale.

Fysisk form forbereder dig til de fysiske tests hos alle ambulance-entreprenører (Falck, Ambulance Syd, Responce, Hovedstadens Beredskab, m.fl.), herunder med træningsprogrammer med og uden fitness-center, løbeprogrammer, fokuseret træning til fx. kropshævninger og meget mere.

Skriftlig forberedelse klæder dig på til samtalen hos ambulance entreprenøreren, bl.a. ved at forberede dig på nogle af de aktuelle emner du kan blive spurt ind til, sådan at din samtale bliver vellykket. Derudover har vi lanceret omtanke-træning, hvor du i 12 uger får adgang til en omtanke-test om ugen, som er en test der indholder mange elementer fra omtanketesten du møder hos Falck

Ambulancefag forbereder dig til uddannelsen, ved at klæde dig på inden for nogle af de ting man lærer på uddannelsen, og forberede dig yderligere i ambulance entreprenørernes organisation

Hvorfor skal jeg købe Redderklar?

For at få et forspring fra de andre ansøgere. Der er rigtig mange om meget få pladser på ambulanceredder uddannelsen, og vi tilbyder derfor en mulighed for at blive forberedt lidt ekstra. I 2016 var der over over 2800 ansøgere og kun 157 pladser, og altså kun lidt over 5 procent der bliver optaget. Hvis du drømmer om at blive ambulanceredder, er Redderklar uden tvivl den bedste løsning, og en stor hjælp for den fremtidige redder. 

Vi har haft mange redder-aspiranter igennem, og indtil videre har vi kun fået topkarakter og gode tilbagemeldinger. Det er en lille pris at betale for at opnå sit drømmejob, og det er alle tidligere redderklar-brugere enige i 😉

Hvordan giver jeg feedback?

Vi værdsætter feedback, og ved at dette er måden for os at blive bedre på. Vi ønsker derfor enhver form for feedback fra dig – uanset om du er tilfreds eller ej. Har du lyst til at give os feedback, ser vi gerne at dette bliver gjort på facebook, for at dette er så offentlig tilgængeligt så muligt for alle.

Giv feedback her www.facebook.com/redderklar/reviews

Jeg efterspørger noget I ikke har. Hvad gør jeg?

Hvis du efterspørger noget vi ikke har, bliver vi for alvor glade. Det er kun dig som bruger der ved hvad du mangler, og selvom vi selv er reddere, og har stor indsigt i ansøgerens verden, må du siges at vide det bedre end os.

Kontakt os på dette link eller send en mail til mail@redderklar.dk, og fortæl os hvad vi mangler 😄

Teknisk


Kan jeg læse Redderklar på min tablet og mobil?

Redderklar virker på computer, tablet og mobil, så du kan naturligvis bruge Redderklar uanset hvor du kommer og går.

Kan jeg downloade træningsprogrammer?

Redderklars træningsprogrammer kan naturligvis downloades, sådan at du kan tage dem med i dit fitness-center eller hvor end du træner.

Konto og profil


Hvordan kommer jeg i gang med Redderklar?

Vi tilbyder dig at prøve Redderklar i 3 dage for kun 3 kroner – altså kun 1 krone om dagen. Du skal blot sørge for at afmelde dig inden de 3 dage er udløbet, for at systemet ikke automatisk forlænger med en måned til 299,- kroner.

Køb Redderklar i en dag for kun 10 kroner

Jeg vil gerne klage. Hvad gør jeg?

Vi ønsker at høre enhver feedback fra dig som bruger, og hvis du har den mindste form for klage eller utilfredshed, vil vi rigtig gerne høre fra dig. Kontakt os her eller skriv en mail til mail@redderklar.dk

Hvorfor har I to sider?

Vi har to sider for at gøre det nemmere for brugeren.

Den ene er en almindelig side, som alle har adgang til, og som indeholder det mest nødvendige for at komme i gang. Denne side er https://www.redderklar.dk

Den anden side er medlems-siden, som du får adgang til, når du køber et medlemskab hos os. Se “Hvad er Redderklar” eller “Hvorfor skal jeg købe Redderklar”, for at se hvad du præcist får adgang til, eller se vores præsentationsvideo af medlemssiden her

Hvordan kommer jeg ind på medlems-siden?

I toppen af www.redderklar.dk kan du trykke på knappen “Gå til medlemside” i øvre højre hjørne. Du kan også blot klikke ind på https://medlem.redderklar.dk. Husk du skal være medlem for at kunne bruge medlems-siden, men det kan du blive for kun 1 krone om dagen i de første 3 dage.

Jeg mangler en omtanke-test, hvordan får jeg den?

Vi ønsker som udgangspunkt at du som medlem benytter en quiz om ugen. Det kan dog godt lade sig gøre at skaffe de omtanke-tests du mangler ved at kontakte os her eller skrive en mail til mail@redderklar.dk. Husk at fortælle os dit medlems-navn, sådan at vi kan bekræfte din medlemsstatus.

Priser og betaling


Forlænger mit abonnement automatisk hver måned?

Dit abonnement forlænger automatisk hver måned. Du kan til enhver tid afmelde medlemskabet, og imodsætning til mange andre abonnementer, vil dit abonnement hos os blive opsagt ved udgangen af måneden. Du bliver altså ikke trukket mere, efter du har opsagt dit abonnement 👍.

Hvis du køber et én-dags medlemskab til 10 kroner, skal du huske at afmelde medlemskabet inden 24 timer – ellers forlænger abonnementet automatisk.

Jeg er blevet trukket for meget, hvad gør jeg?

Hvis du er blevet trukket uberettiget, skal du naturligvis kontakte os med det samme. Kontakt os her eller skriv en mail til mail@redderklar.dk.

Hvad koster Redderklar?

Se vores priser her

Har I sikker betaling?

Vi har naturligvis krypteret og 100% sikker betaling. Dine dankort oplysninger er derfor i god behold i vores database, hvor vi ikke engang selv har adgang til dine oplysninger, men disse varetages af vores betalings-løsning Stripe

Du kan derfor trygt stole på, at dine dankort oplysninger varetages på sikker vis hos os.